Bij tij

    Boeken . . . . ter lering ende vermaeck
 

en
    ontij . . . .

klik voor meer foto's
Email: Bij tij en ontij . . . .

Hoofdstraat 26, 9977 RD Kloosterburen
Telefoon: 0595 481056
Dagelijks geopend van 9.00 tot 18.00
Komt u van ver, bel eerst even!
Specialisaties:   Nederlandse literatuur
Vertaalde literatuur
Kinderboeken
Biografieën
Etiquette
China

Tuinieren en Botanie

Bij tij en ontij . . . . is een antiquariaat dat zich specialiseert in Nederlandse- en in het Nederlands vertaalde literatuur, kinderboeken, biografieën, etiquette en China. De eerste drie specialisaties doordat wij zelf al vele jaren lezen, de laatste twee vloeien voort uit onze studies.
In ons prachtige antiquariaat te Kloosterburen hebben wij nog zo'n 50.000 titels op voorraad. Schroom niet ons te mailen, bellen of te bezoeken om uw lang gezochte boek te vinden.
Mocht u boeken in deze aandachtsvelden te koop hebben dan kunt u ons altijd benaderen.
 


 

Doorzoek al onze boeken
Auteur (achternaam):
Titel:
Trefwoorden:
Auteur (voornaam):
Eerste druk         Gesigneerd
   
Om al onze boeken te doorzoeken dient u alle velden leeg te laten
en op zoeken te klikken
provided by Antiqbook    
Verkoopvoorwaarden
 • Alle boeken zijn compleet en de conditie van het boek wordt als volgt aangeduid:
  Gaaf = als nieuw
  Zeer goed = geen noemenswaardige gebreken
  Goed = lichte gebreken zoals: minimale leesvouwen,
  lichte beschadiging omslag, verkleuring, etc.)
  Redelijk = duidelijk gelezen en gebruikt exemplaar (vouwen, onderstreping, schuingelezen, ezelsoren, etc.)
  Als een boek de kwalificatie ‘redelijk’ heeft gekregen wordt altijd vermeld wat dan het gebrek is en bij de kwalificatie ‘goed’ wordt een omschrijving gegeven als dit nodig is.

 • Namen op schutblad worden niet vermeld. Bij een gaaf boek staat er vanzelfsprekend geen naam op het schutblad.

 • Als er maten genoemd worden dan altijd eerst de hoogte van het boek en dan de breedte. Oblong formaten worden dus niet apart vermeld.

 • Prijzen zijn netto, in euro en inclusief btw. Porto en bank- en chequekosten worden tegen kostprijs doorberekend. U ontvangt vooraf een opgave van het totaalbedrag per email.

 • Boeken worden geleverd tegen vooruitbetaling. Aan instellingen, bibliotheken en bekende klanten kan eventueel op rekening worden geleverd.                           

 • Betaling kan geschieden via giro-overschrijving.

 • Geleverde boeken blijven eigendom van de verkoper totdat volledige betaling van het factuurbedrag heeft plaats gevonden.                        

 • Het verzenden van de bestelde boeken is voor risico van de verkoper. Verkoper behoudt zich het recht voor de goederen te verzekeren en/of aangetekend te verzenden. De kosten hieruit voortvloeiend worden na overleg doorberekend aan de koper.

 • Elke aankoop kan binnen 7 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, aan verkoper retour gezonden worden (een voorafgaande kennisgeving per email wordt op prijs gesteld), waarna restitutie van het aankoopbedrag (niet de verzendkosten) volgt. Is de retourzending een gevolg van een onvolledige beschrijving dan wordt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten en retourporto terugbetaald. Retourzendingen dienen verkoper te bereiken in dezelfde staat als waarin ze aan koper verzonden werden. Het risico van retourzendingen is nadrukkelijk voor de afzender.